YOGA | REIKI

PRISLISTA | OM | KONTAKT

REIKIKVÄLLAR

Söndag 12 maj 19–21

 

En underbar kväll med reiki healing, fika och varma människor!

 

Vi börjar kvällen med en gemensam välkomstmeditation, sen går vi igenom vad reiki är och kommer ifrån. Sedan kan de av oss som har gått reikikurser ge korta behandlingar till den som känner sig sugen, innan vi avslutar kvällen med en gemensam reikimeditation full av kärlek. Lättare fika och te/vatten kommer att finnas.

 

Kvällarna är öppna för alla, de som är nyfikna på vad reiki är, som vill ha en trevlig, energifylld kväll eller som har gått reikikurser och vill sprida energi och träffa andra utövare.

 

Reiki (rei=universell, ki=chi/prana/livskraft) är en varm, helande energi, som löser upp blockeringar, gör dig djupt avslappnad och hjälper kroppens förmåga till självläkning. Alla kan ta emot reiki, men för att utföra reiki måste du ha gått iallafall Reiki I.

 

Vi träffas i Chandra Yoga Malmös lokaler på Ö. Rönneholmsvägen bredvid Triangeln. Det finns 10 platser under kvällen, de två tillfällena hänger inte ihop, du är välkommen på en eller båda. Boka dig genom att maila namn och mobilnummer till cecilia@chandrayogamalmo.se. Det kostar ingenting att vara med, men den som känner att de vill ge något för reikin gör så på plats.

 

Cecilia Hartman är praktiserande Reiki Master enligt Usui Holy Fire III, en renande och kraftpåfyllande energi.