REIKI

Reiki (rei=universell, ki=chi/prana/livskraft) är en varm, helande energi, som löser upp blockeringar, gör dig djupt avslappnad och hjälper kroppens förmåga till självläkning.

En behandling går till så att du får ligga skönt inbäddad medan behandlaren på olika sätt lägger händerna på och runt dig och sprider värme och energi. Det enda du behöver göra är att ta emot det som kommer till dig.

Behandlingen kan få fram gamla minnen och känslor, hjälpa till med bearbetning av trauman och ge ett välbehövligt lugn. Det kan behövas flera behandlingar för att komma till roten med det som besvärar en. Reiki kan aldrig skada en och stannar om du inte vill eller känner dig redo att gå längre eller djupare.

Under behandlingen kan behandlaren antingen systematiskt göra en helkroppsbehandling, eller fokusera på punkter som känns extra behövliga. Det kan också göras en aurarening av specifikt berörda punkter eller en chakrabalansering för den som känner att de behöver mer balans i livet.

Reikin går också väldigt bra att kombinera med klassisk samtalsterapi, för att få bort blockeringar och komma djupare in i problemet, samt lugnet att hantera det.

 

Cecilia Hartman är praktiserande Reiki Master enligt Usui Holy Fire III, en renande och kraftpåfyllande energi.

Du kan boka en behandling på antingen 30 eller 60 minuter, där den kortare tiden är mer för avslappning och stressreducering, medan vi under den längre tiden kan gå in mer på djupet.

 

För bokning eller frågor, maila cecilia@chandrayogamalmo.se. Vid ditt besök hos oss omfattas du av Reikiförbundets försäkring som gäller behandlingsansvar och olycksfall.

 

Pris: 30 minuter 395:- | 60 minuter 695:-