YOGA | REIKI

PRISLISTA | OM | KONTAKT

OM CHANDRA YOGA MALMÖ

 

Chandra Yoga Malmö är en liten mysig studio belägen ovanför takåsarna precis bredvid Triangeln i Malmö. Med bara ett yogarum (shala) och som mest 6 deltagare i en klass, ger Chandra Yoga Malmö en intimitet och uppmärksamhet till alla elever, som ibland kan saknas i större studios. Under våren 2019 är det fokus på lugna, mer meditativa yogaformer, som yinyoga och restorative, men utbudet kommer att utökas med mer dynamisk yoga längre fram.

      Mattor och props finns att låna, däremot ingen dusch. Ombyte kan ske på en av lokalens två toaletter. Det finns alltid vatten och te tillgängligt. Mer info och trivselregler hittar du [här].

      Förutom yoga erbjuds också reikibehandlingar, en japansk healingmetod som du kan läsa mer om [här].

 

KOMMENTARER OM CHANDRA YOGA MALMÖ:

 

OM LÄRAREN

Jag heter Cecilia Hartman och är utbildad lärare i somatisk yinyoga och reiki healer. Yogan har verkligen förändrat mitt liv. Från en stressad vardag med allehanda moderna problem lärde yogan mig att se och känna på ett nytt sätt. Det är det här som jag hoppas få dela med mig av. Jag älskar att lära mig nya saker och att verkligen grotta in mig i alla möjliga ämnen, yoga, filosofi, Feldenkrais, body awareness, neuroplasticitet, traditionell kinesisk medicin, energimedicin och mycket annat. Jag är dessutom en sprudlande anatominörd som gärna går runt med ett miniatyrskelett på mobilen.

Mitt mål: Att alla ska känna sig välkomna och trygga i min lilla studio.